Vastgoed Sportbedrijf Deventer tot 2035 in goede handen

Sportbedrijf Deventer heeft het onderhoud van zijn panden voor de komende 22 jaar ondergebracht bij WDW Ontwikkelend Beheer, een samenwerkingsverband van drie partners waaronder Van Wijnen Oost B.V. Het langjarige maintaincontract werd gesloten tijdens de PROVADA 2013.

WDW Ontwikkelend Beheer bestaat naast Van Wijnen Oost uit Wolters Holding B.V. en Van Dorp installaties bv. Voor Sportbedrijf Deventer, onder meer eigenaar van De Scheg (zwembad en schaatsbaan), betekent deze krachtenbundeling dat ze verzekerd is van veel kennis en expertise op het gebied van het beheren en beschikbaar houden van panden. Sportbedrijf Deventer en WDW Ontwikkelend Beheer zien de langjarige samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Het contract is met terugwerkende kracht ingegaan op 1 januari 2013 en loopt tot 1 januari 2035.

SportbedrijfDeventer2

v.l.n.r. J. Udo (Van Dorp Installaties), A. Lankwarden (Sportbedrijf Deventer),
J. Hillen (Van Wijnen) en H. Wolters (Wolters Schildersbedrijf)

Met Kennis en Respect