Zorgeloos waterplezier met Van Dorp zwembaden

Van Dorp zwembaden is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna's, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van zwembaden. Voor binnen en buiten. Wij zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop.

Totaaloplossing
Van Dorp zwembaden realliseert alle vormen van 'watervermaak'  voor gemeenten, de recreatiesector, wellness centra, de gezondheidszorg, de hotelbranche en particulieren. Onze dienstverlening beperkt zich niet tot ontwerp, bouw en onderhoud. Van Dorp zwembaden is tevens uw partner voor advies, onderzoek, planvorming, projectvoorbereiding of directievoering. Samen met de expertise van Van Dorp installaties verzorgen wij een totaalpakket aan diensten en producten. Van klein tot groot. Van eenvoudig tot complex.

Duurzame kwaliteit en energiebesparing
Energiebesparing, duurzame energie, hergebruik van water en verstandig gebruik van chemicaliën zijn milieuaspecten die bij ons veel aandacht krijgen. Van Dorp zwembaden biedt u hoogwaardige en duurzame oplossingen. Deze zijn op termijn rendabeler en vergen minder onderhoud. Van Dorp zwembaden blijft zich verdiepen in duurzame en innovatieve ontwikkelingen.

Altijd één aanspreekpunt
Bij ons heeft u altijd één aanspreekpunt. Dit geeft rust en overzicht. Van Dorp zwembaden neemt alle zorgen voor u uit handen. Onze mensen zijn goed opgeleide, gekwalificeerde en ervaren specialisten. Wij denken graag met u mee en vooruit. Uw opdracht is bij ons in betrouwbare en deskundige handen.

Van Dorp installaties
Van Dorp zwembaden is onderdeel van Van Dorp installaties. Van Dorp installaties is een duurzame totaalinstallateur met ongeveer 900 meewerkers en 12 vestigingen door heel Nederland. Voor alle techniek in gebouwen kunt u bij Van Dorp installaties terecht. www.vdi.nl.

Met Kennis en Respect